Program

2024.06.07. 19:33

Fröccsözésre fel! - Megkezdődött a két napos fesztivál Miskolcon - képekkel

Pénteken kezdődött a város egyik legüdítőbb rendezvénye a 18. Miskolci Fröccsfesztivál. Június 7-én pénteken és június 8-án szombaton, finomakat ehetünk, jókat ihatunk és számtalan előadó és DJ. zenéjére bulizhatunk a Mélyvölgy és a Nagyavas pincesorain.

Boon.hu

A buborékos italé a főszerep

Fotó: Mogyorsói Zsolt Pipó

A forró nyári melegben nincs is jobb annál, mint a frissítő fröccs. Többféleképpen is el lehet készíteni, a lehetőségek között biztosan mindenki megtalálja a neki valót. A legjobb azonban, hogyha hideg fehér bort veszünk alapul és szintén hideg szódavizet. Ugye milyen jól hangzik?

Kikapcsolódik a család
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Miskolcon ezt a kedvelt italt mindenki megkóstolhatja, hiszen érkezik a város egyik legüdítőbb rendezvénye a 18. Miskolci Fröccsfesztivál. 

Nyitva lesznek a pincék 

A régió leglazább borfesztiválján kinyitnak a pincék és borházak. A bükki és más borvidékek vendég borászai megmutatják, hogy boraik nem csak az ételek kiváló kísérői, de egy kis buborékkal párosítva kitűnő nyári italok is. A gasztronómia képviselői kitelepülnek a helyszínekre borkorcsolyákkal, grillezett falatokkal, street-food finomságokkal. A zenei műfajok sokszínűsége is képviselteti magát, hiszen lesznek DJ-k, érkeznek gitárosok és koncertet ad a Jazz Inside zenekar is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában