Helyi közélet

2013.01.12. 10:58

Füstmérgezésben hunyt el a férfi Kishután - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 11-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 11-én is több esetben történt rendőri intézkedés.Kishuta egyik családi házában eddig ismeretlen okból a délutáni órákban tűz ütött ki. Az oltást követően a lakásban megtalálták az 55 éves tulajdonos holttestét. Az orvosi vélemény szerint a férfi halálának oka füstmérgezés. A rendőrség az idegenkezűséget az elsődleges szemle alapján kizárta. Más épületben nem keletkezett anyagi kár. Az eset pontos körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

A megye rendőri szervei lopás miatt tizenegy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Kazincbarcikán és Ózdon egy-egy, Miskolcon kettő bolti-tolvajt, Tiszaújvárosban négy, Kazincbarcikán egy, illetve Sárospatakon kettő fatolvajt állítottak elő a járőrök.

Egy nőt tiltott kéjelgés miatt állítottak elő a miskolci rendőrjárőrök. A város belterületén, védett övezetben az arra haladó gépjárművek vezetőinek kínálta anyagi juttatás ellenében szexuális szolgáltatásait. Az örömlányt a rendőrök érték tetten és szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain egy súlyos és három könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. január 11-én délután egy 23 éves mályi férfi közlekedett egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival a 27. számú főúton. Szendrő irányából Szalonna felé haladása során nem az út és időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét. Egy balra ívelésű útkanyarulatban a síkos, csúszós felületű úttesten a gépkocsival sodródni kezdett. Elveszítette az autó feletti uralmát, majd áttért vele a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Nissan Cabstar típusú kisteherautóval. A baleset következtében a Nissan vezetője, egy 37 éves viszlói férfi és utas felesége 8 napon belül gyógyuló könnyű, illetve két gyermekük, egy 12 éves fiú és egy 8 éves kislány, akik szintén az autóban ültek, súlyos sérüléseket szenvedtek. Mindkét, balesetben érintett járműben jelentős anyagi kár keletkezett. Az eset pontos körülményeit az Edelényi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában