Helyi közélet

2013.01.13. 11:55

Elfogták a garázdákat

Mezőkövesd - Mezőkövesd belterületén 2013. január 13-án nem sokkal éjjel 2 óra előtt, egy 27 és egy 28 éves helyi férfi megállított négy hasonló korú fiatalt, akiktől előbb cigarettát, majd pénzt kértek.

Mezőkövesd - Mezőkövesd belterületén 2013. január 13-án nem sokkal éjjel 2 óra előtt, egy 27 és egy 28 éves helyi férfi megállított négy hasonló korú fiatalt, akiktől előbb cigarettát, majd pénzt kértek.A társaság nem tudott és nem adott nekik semmit, ezért közöttük szóváltás alakult ki, mely tettlegességé fajult. Ennek során a két csoport tagjai kölcsönösen ütlegelték egymást, minek következtében hárman nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek.

A bejelentést követően a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei az elkövetőket előállították. A hat fiatal férfival szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat a rendőrség eljárást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Elfogták a garázdákat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában