Helyi közélet

2013.01.14. 11:17

Az emberi élet védelme a legfontosabb

Miskolc - A B.-A.-Z. megyei Rendőr-főkapitányság minden esztendőben, így természetesen a jelenlegi téli krízis helyzetben is folyamatos kapcsolatban van a megye különböző hajléktalanszállóival, illetve központjaival - mondta érdeklődésünkre dr. Gaskó Bertalan rendőr alezredes, a megyei RFK Kommunikációs Irodájának vezetője.

Miskolc - A B.-A.-Z. megyei Rendőr-főkapitányság minden esztendőben, így természetesen a jelenlegi téli krízis helyzetben is folyamatos kapcsolatban van a megye különböző hajléktalanszállóival, illetve központjaival - mondta érdeklődésünkre dr. Gaskó Bertalan rendőr alezredes, a megyei RFK Kommunikációs Irodájának vezetője.A hatóság felmérte azokat a helyeket például a borsodi megyeszékhelyen is, ahol nagy számban fordulnak elő utcán élő emberek. Ezeket az úgynevezett gócpontokat aztán a járőrök beépítik a napi menetútvonalukba és ellenőrzik a hajléktalanokat.

- A rendőrségnek az emberi élet védelme a legfontosabb, ezért kiemelten kezeljük ezeket az ügyeket télen - fogalmazott dr. Gaskó Bertalan, aki hozzátette, hogy az elmúlt időszakban is több esetben intézkedett a rendőrség az emberek biztonsága érdekében, és szállította haza, vagy krízis központba a bajba jutottat.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában