Helyi közélet

2013.01.21. 09:19

Átlátszó lejátszó lopás: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 20-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 20-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt napon megyénk útjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset és mindössze egy anyagi kárral végződő esetet jelentettek a közlekedők a rendőrségre. A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában 5 főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei egy fatolvajjal és egy, az ideiglenes távoltartás szabályait megszegő férfival szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

A sátoraljaújhelyi rendőrök pedig két illegális fakitermelőt és egy bolti tolvajt vettek szabálysértési őrizetbe. A sátoraljaújhelyi 24 éves nő egy helyi áruházból akart élelmiszert és DVD lejátszót fizetés nélkül kivinni az üzletből. A biztonsági őrök azonban tetten érték és visszatartották őt a rendőrök kiérkezéséig.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában