Helyi közélet

2013.01.25. 23:49

A miskolci Pál Dénes lett Magyarország hangja

Törékeny alkaltú, visszahúzódó fiatal fiú, átható tekintettel és különlegesen mély, tiszta hanggal - ez Pál Dénes. Nem sokan mertek volna fogadni arra, hogy ő is ott lesz a legjobb négy között a miskolci egyetemista.

Törékeny alkaltú, visszahúzódó fiatal fiú, átható tekintettel és különlegesen mély, tiszta hanggal - ez Pál Dénes. Nem sokan mertek volna fogadni arra, hogy ő is ott lesz a legjobb négy között a miskolci egyetemista.A döntőben Pál Dénes minden tartalékát bevetette: megható számot adtak elő Szinetár Dórával és végre a humoros oldalát is megcsillogtatta Tom Jones lendületes dalában. Mesterével közös produkciójában pedig végre igazán felszabadult és teljesen átadta magát a zenének.

Végül 55%-kal győzte le ellenfeleit, így 2013-ban Magyarország hangja Pál Dénes lett!


Gájer Bálint – Dukai Regina: Ain t No Mountain High Enough

Gájer Bálint nagyon örült annak, hogy a gyönyörű Dukai Reginával énekelhette a legendás Marvin Gaye – Tammi Terrell dalt. A produkció tökéletesen sikerült, a Mestereket lehengerelte az előadás - Mező Misi szerint akár egy pár is lehetne a kettős.

Weisz Viktor - Szulák Andrea: Nagy találkozás

Somló Tamás döntőse olyan partnert kapott maga mellé, aki az elmúlt évtizedekben számtalan stílusban bebizonyította már, hogy a legjobb énekesnők közé tartozik. Katona Klári, Demjén Ferenc, Presser Gábor dalát Szulák Andreával adta elő Viktor. "Nagyon szép volt, ha itt van Presser Pici - aki írta - ő is biztosan elérzékenyült. Megható volt." – értékelte az előadást Somló Tamás.

Nádor Dávid - Bangó Margit: Bomba

Malek Andi döntős énekese, Nádor Dávid úgy érezte, hogy a lehető legnagyobb megtiszteltetésben részesült, hiszen egy legendás énekesnővel, Bangó Margittal duettezhetett.A fantasztikus produkció után a négy mester állva tapsolt, Caramel egyszerűen csak ennyit tudott mondani: "A Királynő mellett így megállni a helyedet, hát nem volt semmi..."

Pál Dénes – Szinetár Dóra: Féltelek

Mező Misi versenyzője, Pál Dénes korábban musicalénekesnek készült - a Voice döntőjében visszatért régi vágyához és Magyarország egyik legnagyszerűbb musical színésznőjével, Szinetár Dórával énekelte el a Color együttes halhatatlan slágerét. "Nem érdekel, hogy milyen a szemed, ami a torkodban van, az csodálatos." - értékelte a hallottakat Caramel.

Weisz Viktor: Learning To Let Go

Weisz Viktor azt a dalt adta elő a Voice színpadán , amelyet a tavalyi évben legtöbbet játszottak Magyarországon, és amelynek eredeti előadója Heincz Gábor Biga, aki egyúttal a Voice Band tagja is. A produkció nagy sikert aratott a stúdióban. "Legyőzte a saját félelmét, mert még soha nem énekelt angolul a színpadon, gratulálok!" – dicsérte meg énekesét Somló Tamás.

Gájer Bálint: Candy

Bálint magabiztos swing-énekesként indult a Meghallgatáson, és sokáig meg is maradt ennél a műfajnál. A döntő előtt nem sokkal azonban mégis váltott és a döntés bejött. A popslágerekkel is nagy sikert aratott. Ezúttal Robbie Williams nótájával állt a Voice színpadára. "Lehet, hogy a púder-rózsaszín teszi, de ha túl sok táncos lány van körülötted, akkor egyszerűen elvonják a figyelmem. Ilyen táncosok között jobban kell sugározni" – értékelte a produkciót Malek Andrea.

Nádor Dávid: Against All Odds

Nádor Dávid egyszer már próbálkozott egy tehetségkutatóban, de akkor nem járt sikerrel. Az énekes úgy döntött még egyszer, utoljára megpróbálja, és eljött a Voice Meghallgatására. Kiválón vette az akadályokat, minden elődöntőn túljutva a legjobb négy között énekelhetett színpadon. Phil Collins dalának előadásával megnyerte a közönség és a Mesterek szívét is – Malek Andrea állva tapsolta meg énekesét. „Nekem mindig élmény az, ha valaki zenész is, nem hiába adta a bizalmat neked Andi” – értékelte elismerően a hallottakat Somló Tamás.

Pál Dénes: It s Not Unusual

Dénes hangjára a Meghallgatáson szinte azonnal megfordult Misi, aki a Párbajon aztán élete legnehezebb döntését hozta meg, amikor Agárdi Szilvivel szemben őt juttatta tovább az élő adásokba. Önálló produkcióként Tom Jones slágerével állt színpadra... napszemüvegben. Malek Andrea: "Szerintem most kellene elkezdened a versenyt, most mutattad meg legjobban magad".

Weisz Viktor – Somló Tamás: Annyi mindent nem szerettem még

Weisz Viktor Somló Tamást választotta Mesterének a Meghallgatáson, mert úgy vélte, tőle tanulhat a legtöbbet a Voice-ban. Négy hónappal ezelőtt Viktor talán nem is gondolta arra, eljöhet az a pillanat, amikor együtt énekelnek majd a színpadon.

Nádor Dávid – Malek Andrea: Endless Love

Dávid hangjára mind a négy Mester megfordult a Meghallgatáson, végül ő Malek Andit választotta. A Mester és tanítványa között az elmúlt hónapokban különleges összhang alakult ki, amelyet méltóképpen koronázott meg Diana Ross és Lionel Richie lírai dalának előadása.

Pál Dénes – Mező Misi: Vidéki sanzon

Pál Dénes a Meghallgatáson Mező Misit választotta Mesterének, mert abban bízott, hogy az ő tanácsai segíthetik közelebb a győzelemhez. Dénes jól döntött, hisz ott állhatott a döntő színpadán. Mesterével a Magna Cum Laude nagy slágerét adták elő.

Gájer Bálint – Caramel: Jelenés

Gájer Bálint hangjára mindegyik Mester megfordult a Meghallgatáson. A swingénekes azonban nem kis meglepetést okozott azzal, hogy a korábban vele együtt versenyző Caramelt választotta. Azóta már kiderült: nagyon jól döntött, Mestere olyan tudást hozott ki belőle, amely eddig Bálint előtt is rejtve volt.

Forrás: voice.hu


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában