Helyi közélet

2013.01.29. 12:02

A lopott kerékpárral indult lopni a körözött tolvaj Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Egy tiszaújvárosi ipartelep biztonsági szolgálata arról tett bejelentést a helyi rendőrkapitányság ügyeletére a napokban, hogy az általuk őrzött területen egy kerékpárra lettek figyelmesek, ami feltételezhetően egy tolvajé.

Tiszaújváros - Egy tiszaújvárosi ipartelep biztonsági szolgálata arról tett bejelentést a helyi rendőrkapitányság ügyeletére a napokban, hogy az általuk őrzött területen egy kerékpárra lettek figyelmesek, ami feltételezhetően egy tolvajé. A járőrök megtalálták a telepen jogellenesen tartózkodó személyt és kerékpárját is. Az intézkedés során kiderült, hogy a 38 éves polgári férfi vasat akart eltulajdonítani. Világossá vált az is, hogy a Miskolci Törvényszék a tolvaj ellen - szintén vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt - elfogatóparancsot bocsátott ki, így emiatt a forrónyomos szolgálatot teljesítő nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Az elfogott férfi által használt kerékpár vázszámát ellenőrizve az is bebizonyosodott, hogy az szerepel a tárgykörözési rendszerben. Azaz a polgári „kerékkötő” egy héttel korábban lopta el azt a városi könyvtár elől.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az elfogott és őrizetbe vett személlyel szemben lopás miatt is eljárást indított.

- A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában