Helyi közélet

2012.12.08. 19:20

Nagycsaládosok a tárlat-túrán

Miskolc - Ingyenesen vehettek részt a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjai azon a karácsonyi tárlat-túrán melyet a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum és a Herman Ottó Múzeum közösen rendezett szombaton.

Miskolc - Ingyenesen vehettek részt a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjai azon a karácsonyi tárlat-túrán melyet a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum és a Herman Ottó Múzeum közösen rendezett szombaton.Az érdeklődők a Színháztörténeti és Színészmúzeumtól indultak, majd a Miskolci Galéria Rákóczi-ház útba ejtésével a Herman Ottó Múzeum Papszer utcai Kiállítási Épületéhez érkeztek, miközben nem csak a tárlatokat nézhették meg, de megismerkedhettek a kiállítási épületek történetével is. A színészmúzeumban a Csodamalom Bábszínház bábelőadásainak figuráit, a Rákóczi-ház műemléki szárnyában Kiss Tanne István kiállítását, a Kondor-teremben a Magyar Néprajzi Múzeum utazó tanulmányi kiállítását, a Herman Ottó Múzeum Kiállítási Épületében a Bíró Lajos gyűjteményéből származó óceániai ékszereket tekinthették meg a látogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában