Helyi közélet

2012.11.28. 09:49

Fatolvajokat fogtak - Rendőrségi hírek Borsodból

A Miskolci, az Ózdi és az Edelényi Rendőrkapitányság falopás miatt vett őrizetbe összesen négy tolvajt. Mindannyiukat a rendőrjárőrök érték tetten, amint engedély nélkül fát vágtak ki, illetve összekészítették azt elszállításra. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés. 

A Miskolci, az Ózdi és az Edelényi Rendőrkapitányság falopás miatt vett őrizetbe összesen négy tolvajt. Mindannyiukat a rendőrjárőrök érték tetten, amint engedély nélkül fát vágtak ki, illetve összekészítették azt elszállításra. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés. A Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 éves helyi férfit vett őrizetbe járművezetés eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt. A személy az általa vezetett mezőgazdasági vontatóval úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy őt a Miskolci Városi Bíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A Miskolci Rendőrkapitányság két bolti tolvajt vett szabálysértési őrizetbe. Egyikük, egy 24 éves fiatalember az egyik miskolci hipermarketből kozmetikai cikkeket próbált meg ruházatába rejtve eltulajdonítani. A másik esetben egy 42 éves férfi egy belvárosi üzletben szintén kozmetikai termékeket rejtett a zsebébe és fizetés nélkül akart a boltból távozni. Mindkét elkövetőt az üzletek biztonsági őrei érték tetten.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain két súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve nyolc anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A délutáni órákban Miskolcon, a Szemere utcán a Görgey utca irányából közlekedett személygépkocsijával egy 50 éves helyi férfi. Nagy ívű balra kanyarodása során nem biztosított elhaladási elsőbbséget a gyalogátkelőhelyen a lámpa zöld jelzésén áthaladó 21 éves fiatal nőnek, akit fellökött. A baleset során a gyalogos nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Szintén délután, Sátoraljaújhely belterületén közlekedett személygépkocsijával egy 53 éves férfi. Haladása során a kijelölt gyalogos átkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy ott áthaladó idős férfinak, akit elütött. A baleset következtében a 77 éves gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

Az esetek pontos körülményeit a helyi rendőrkapitányságok vizsgálják.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában