Helyi közélet

2012.11.20. 11:49

Közfoglalkoztatott támadt a polgármesterre Gesztelyben

Miskolc, Gesztely - A polgármesterre emelt kezet egy ittas közfoglalkoztatott Gesztelyben, aki sérelmezte az elöljáró szóbeli intését.

Miskolc, Gesztely - A polgármesterre emelt kezet egy ittas közfoglalkoztatott Gesztelyben, aki sérelmezte az elöljáró szóbeli intését.A Miskolci Rendőrkapitányság hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 38 éves gesztelyi férfival szemben. A nyomozás adatai alapján 2012. november 19-én a déli órákban a település polgármestere kérdőre vonta az egyik helyi közintézmény előtt dolgozó közfoglalkoztatottját ittassága miatt és közölte vele, hogy fegyelmi eljárást indít ellene. Ezt követően az elöljáró bement az intézménybe, majd utána ment az elkövető is, aki gyermekek és a pedagógusok előtt kezet emelt a polgármesterre. A polgármester, aki a támadás során nem sérült meg, leszerelte inzultálóját, majd kiutasította azt az épületből.

A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottat, akit a hatóság gyorsított eljárás keretében tervez bíróság elé állítani.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában