Helyi közélet

2012.10.15. 18:41

Szakértői telefon - Beszéljünk a stroke-ról

Miskolc - Egészség rovatunk jövő heti témája a stroke (ejtsd sztrók) lesz, amely egyre fiatalabb korban támad és nem kíméli a nőket sem. A stroke (szélütés, gutaütés) világszerte népbetegség, a második leggyakoribb halálok, emellett a rokkantság leggyakoribb oka, a betegséget túlélők 30-40 százalékánál tartós mozgáskorlátozottság marad vissza.

Miskolc - Egészség rovatunk jövő heti témája a stroke (ejtsd sztrók) lesz, amely egyre fiatalabb korban támad és nem kíméli a nőket sem. A stroke (szélütés, gutaütés) világszerte népbetegség, a második leggyakoribb halálok, emellett a rokkantság leggyakoribb oka, a betegséget túlélők 30-40 százalékánál tartós mozgáskorlátozottság marad vissza.Dr. Valikovics Attila, a B.-A.-Z. Megyei Kórház ideggyógyászatának osztályvezető főorvosa pénteken, azaz október 19-én délelőtt 10-től 11 óráig fogadja a az ezzel kapcsolatos kérdéseiket a 46/501-261-es telefonszámon. Kérdéseiket elküldhetik előzetesen a [email protected] címre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában