Helyi közélet

2012.10.09. 16:31

Nem tanultak a leckéből - helyszíni bírság, pénzbírsággal tetézve

Putnok, Ózd - A Putnoki Rendőrőrsön egy mezőgazdász tett bejelentést, miszerint egy általa művelt külterületi ingatlanon ismeretlen személyek éppen csöves kukoricát szednek, az engedélye nélkül.

Putnok, Ózd - A Putnoki Rendőrőrsön egy mezőgazdász tett bejelentést, miszerint egy általa művelt külterületi ingatlanon ismeretlen személyek éppen csöves kukoricát szednek, az engedélye nélkül.A helyszínre érkező rendőrök két nőt vontak rendőri intézkedés alá, akiknél 5 zsák lopásra előkészített, frissen tört kukoricacsövet találtak.

Az adategyeztetés alkalmával a járőrök azt is megállapították, hogy a putnoki asszonyokat két nappal korábban szintén terménylopás miatt 10-10.000,- Ft helyszíni bírsággal súlytotta a hatóság. Mivel már másodszor követték el ugyanazt a cselekményt, a két nőt az Ózdi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette.

A gyorsított, bíróság elé állítással záródó szabálysértési eljárás során az Ózdi Városi Bíróság mindkét kukorica-tolvajt 40-40.000 forint pénzbírság megfizetésére kötelezte.

- Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferens -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában