Helyi közélet

2012.09.30. 17:52

Kerékpáros nap másodszor

Encs városában a helyi Balesetmegelőzési Bizottság, illetve rendőrök közreműködésével másodszor rendezték meg az Encsi Kerékpáros Napot. 

Encs városában a helyi Balesetmegelőzési Bizottság, illetve rendőrök közreműködésével másodszor rendezték meg az Encsi Kerékpáros Napot. A programoknak a Zrínyi Ilona Általános Iskola és Művészetoktatási Intézmény adott helyet. A helytörténeti vetélkedőt környezetvédelmi kérdésekből összeállított totó, majd a kerékpáros ügyességi verseny követte. Az elismeréseket, díjakat dr. Bárdosné dr. Kiss Dóra r. alezredes az Encsi rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője adta át a nyerteseknek. Mindeközben az érdeklődők megtekinthették az Encsi Városi Művelődési Központban kiállított fotókat, melyek az I. Kerékpáros Nap eseményeiről készültek, továbbá a színházteremben a *Közlekedj okosan! Hagyd otthon az autódat!* című rövidfilmeket is. A film sokak érdeklődésére a kerékpáros és gyalogos közlekedés során követendő szabályokról és ezek figyelmen kívül hagyásának veszélyeiről szólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában