Helyi közélet

2012.09.04. 12:23

Eltűnt a vizes gödör a Martinovics utcáról

Miskolc - Ami miatt hétfőn reggel több százan bosszankodtak, az kedd reggelre eltűnt.

Miskolc - Ami miatt hétfőn reggel több százan bosszankodtak, az kedd reggelre eltűnt.Az új tanév első napján két egymáshoz közeli MIVÍZ-es gödör is lassította hétfőn a forgalmat. A Soltész Nagy Kálmán utcai félpályás lezárást a szomszédos görög katolikus általános iskola rekonstrukciója miatt "keletkezett", míg néhány méterrel odébb, a Martinovics utca sarkán egy korábbi hibát igyekeztek kiküszöbölni a vízművek szakemberei.

Hétfőn reggel még káoszt okozott utóbbi "kráter", hiszen a Soltész Nagy Kálmán utcáról nem lehetett az iskola mellé bekanyarodni. Azonban másnap reggel betemetve, frissen aszfaltozva, megnyitott utcával fogadta az arra közlekedőket a környék. Ennek köszönhetően kisebb is volt a torlódás.


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Két darab MIVÍZ-es munkagödör és az első iskolai nap a Soltész Nagy Kálmán utcán, amelynek körzetében több iskola és óvoda található... Egyszóval garantált volt a izgalom, amely nem is maradt el.

Miskolc – A Martinovics utcai ivóvíz vezeték javításához speciális csőanyagokra, és szerelvényekre is szükség volt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában