Helyi közélet

2012.08.22. 18:49

Rallysoktól beteg gyermekeknek - Egy régi álom teljesül

Miskolc - Jótékonysági akciót szervezett két rallyversenyző a Gyermekegészségügyi Központ betegei javára.

Miskolc - Jótékonysági akciót szervezett két rallyversenyző a Gyermekegészségügyi Központ betegei javára.Gyarmati Ariel és Bibliák István közül az utóbbi megyénkbeli. Mint elmondta: annak idején sokszor gyógykezelték a Gyermekegészségügyi Központban, s régi vágya teljesül most azzal, hogy ezért valamiképpen kifejezze háláját.

Pilótatársával, Gyarmati Ariellel jótékonysági akciót szerveztek, amelynek lényege, hogy a Miskolc Plazában szerdán és csütörtökön kiállított, 320 lóerős versenyautójuk mellett az üzletházban található játékbolt egyes játékait rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatja meg bárki, aki azt a GYEK-ben gyógyuló gyermekek számára kívánja felajánlani.

A magyar bajnokságban jelenleg második helyen álló versenyzőpáros természetesen szintén a várálók között lesz, de megajándékozzák a többi adományozót is egy-egy dedikált poszterrel. Az autót ugyan a hétvégi miskolci versenyek miatt e helyszínről elviszik, ám a segélyakció még napokig tart, de már nem a kiállítás helyén, hanem az üzletházban lévő játékboltban.

Az adományokat a GYEK pedagógusai segítségével osztják majd szét, névre szólóan, figyelembe véve a gyermekek szociális helyzetét és életkori sajátosságait is. Az első adományokat átvevő dr. Nagy Kálmán igazgatóhelyettes, aki szerdán fogadta a versenyzőpárost, s átvette tőlük az első ajándékokat, elmondta: minden, ehhez hasonló nemes akciónak rendkívül örül.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában