Helyi közélet

2012.08.30. 07:53

Megvannak a pótponthatárok

Miskolc - Szerdán este 8 óra után hozták nyilvánosságra az idei felsőoktatási pótfelvételi ponthatárait a www.felvi.hu-n. A felvételi döntésről az Oktatási Hivatal minden jelentkezőt levélben tájékoztat.

Miskolc - Szerdán este 8 óra után hozták nyilvánosságra az idei felsőoktatási pótfelvételi ponthatárait a www.felvi.hu-n. A felvételi döntésről az Oktatási Hivatal minden jelentkezőt levélben tájékoztat.Azokat, akik megadták a mobilszámukat, a ponthatárok kihirdetése után sms-ben is értesítették, a felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat szeptember elején a felsőoktatási intézménytől kapják meg.

A Miskolci Egyetemre 263 hallgatót vettek föl a pótfelvételi eljárás keretében, tudtuk meg Fekete Sándor tanulmányi szakreferenstől. Közülük közel százan a jogi karra jelentkeztek, szintén sokan jutottak be a Bölcsészettudományi és a Gzdaságtudományi karra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában