Helyi közélet

2012.08.04. 12:30

Ismét forrásvíz Miskolcon

Miskolc - Péntek estétől újra a Szinva-forrásból biztosítják a vizet Lillafüred és Felsőhámor városrészeken a MIVÍZ szakemberei, miután a többszöri, vízből vett minták eredményei megfelelő vízminőséget mutattak, immár több mint 48 órája – tájékoztatta portálunkat Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

Miskolc - Péntek estétől újra a Szinva-forrásból biztosítják a vizet Lillafüred és Felsőhámor városrészeken a MIVÍZ szakemberei, miután a többszöri, vízből vett minták eredményei megfelelő vízminőséget mutattak, immár több mint 48 órája – tájékoztatta portálunkat Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.Ettől függetlenül a hálózatba táplált vizet mind gyorstesztekkel, mind részletes laboratóriumi vizsgálatokkal folyamatosan ellenőrzik. A hét végétől az ANTSZ engedélyével tehát újra a Szinva-forrás biztosítja az ivóvizet az érintett városrészekben és több bükki településen, területen, ami a várható nagy meleg miatt is különösen fontos.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában