Helyi közélet

2012.08.29. 14:26

Az iskolakezdésre eltűnhet a gödör

Miskolc - A Martinovics utcai ivóvíz vezeték javításához speciális csőanyagokra, és szerelvényekre is szükség volt.

Miskolc - A Martinovics utcai ivóvíz vezeték javításához speciális csőanyagokra, és szerelvényekre is szükség volt.Hónapok óta gödör tátong a Soltész Nagy Kálmán - Martinovics utcák sarkán. Mi az oka annak, hogy a MIVÍZ Kft. ennyi idő alatt sem állította vissza az eredeti, "normális" állapotot? - vetettük fel az illetékeseknek.

- A Martinovics utcai DN 80 ivóvíz vezeték a Soltész Nagy Kálmán utca alatti szakaszon hibásodott meg. - válaszolta az Észak-Magyarország megkeresésére Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. PR- és Kommunikációs vezetője. - A helyszínre küldött műszeres vizsgálók jelzése alapján a hiba elhárítását a Soltész Nagy Kálmán utca középén kellett volna elvégezni, vagyis az út kellős közepén kellett volna munkagödröt ásni, megbénítva ezzel a nagy forgalmú utca mindkét irányú közlekedését.

Elkerülni a korlátozást

A további károk és a nagyobb forgalomkorlátozás elkerülése érdekében ezért a MIVÍZ Kft. szakemberei a Martinovics utca felől bontották meg a vezetéket, és a hibás szakaszt innen helyezték üzemen kívül. A teljes és végleges javítás érdekében így speciális csőanyagokra, szerelvényekre is szükség volt, amelyek a napokban érkeztek meg. Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy az iskolakezdésre, azaz szeptember 3-ára befejeződnek a munkálatokat.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában