Helyi közélet

2012.07.18. 13:54

Önként vonult börtönbe az ózdi férfi

Ózd - Lopás vétségének elkövetése miatt 250.000,- Ft pénzbírság megfizetésére kötelezte a bíróság azt a 32 éves ózdi férfit, aki - miután a büntetés befizetésére vonatkozó kötelezettségének nem tett eleget - önként jelentkezett az ítéletben meghatározott 100 nap szabadságvesztés letöltésének megkezdésére az Ózdi Rendőrkapitányságon.

Ózd - Lopás vétségének elkövetése miatt 250.000,- Ft pénzbírság megfizetésére kötelezte a bíróság azt a 32 éves ózdi férfit, aki - miután a büntetés befizetésére vonatkozó kötelezettségének nem tett eleget - önként jelentkezett az ítéletben meghatározott 100 nap szabadságvesztés letöltésének megkezdésére az Ózdi Rendőrkapitányságon. Egy férfi érkezett az Ózdi Rendőrkapitányság épületéhez és az ügyeletest kereste 2012. július 18-án a reggeli órákban. Jövetele céljaként előadta, hogy őt a bíróság lopás vétség elkövetése miatt 250.000,- Ft pénzbüntetésre ítélte, amelyet befizetni nem tudott, így azt az ítéletben meghatározott 100 nap (2.500,- Ft napi tétel) szabadságvesztés letöltésével szeretné kiváltani.

Az ügyeletes miután leellenőrizte a férfi által elmondottakat, megállapította, hogy a férfi vonatkozásában az ügyben eljáró bíróság elővezetési parancsot bocsátott ki a szabadságvesztés büntetés foganatba vétele érdekében.

A magát feladó férfit az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei a Rendőrkapitányság épületéből a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában