Helyi közélet

2012.06.11. 19:42

A Jószerencsét úton ért végett a kazincbarcikai tolvaj jó szerencséje

Kazincbarcika - Nem hozott jó szerencsét a kazincbarcikai tolvajnak, hogy a Jószerencsét út irányába futott és az sem volt túl taktikus, hogy a járőrnek azt mondta: ő a biztonsági őr.

Kazincbarcika - Nem hozott jó szerencsét a kazincbarcikai tolvajnak, hogy a Jószerencsét út irányába futott és az sem volt túl taktikus, hogy a járőrnek azt mondta: ő a biztonsági őr.Az elmúlt hét végén a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőreinek feltűnt, hogy az egyik közintézmény - felújítás miatt felállított – állványzatáról egy férfi mászik le, aki a rendőrök kérdésére elmondta, hogy ő a biztonsági őr. Amint viszont leért futni kezdett a hóna alatt tartott síkképernyős monitorral. Nem jutott messzire, ugyanis a Jószerencsét úton elfogták a rendőrök.

Az bűnügyi őrizetbe vett 50 éves kazincbarcikai férfi rendőrségi elszámoltatása során többek között elmondta, hogy a megelőző napokban már háromszor járt az épületben, amikor is laptopot, monitorokat, rádiókat, és vérnyomásmérőt tulajdonított el. Az értékes elektronikai eszközökön pedig szinte fillérekért, egy-két ezer forintért adott túl.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett lopás bűntett miatt indított nyomozást, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni.

Figyelem!

A Rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az utcán kínált rendkívül kedvező árú különböző termékek felvetik annak a lehetőségét, hogy azok bűncselekményből származhatnak. Éppen ezért nem célszerű a közterületeken eladásra kínált bizonytalan eredetű árucikkeket megvásárolni. Amennyiben felmerül annak a gyanúja, hogy lopott holmit akarnak eladni, értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es vagy a 112-es segélyhívó számokon.

- A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában