Helyi közélet

2012.04.27. 12:04

Rendőrségi hálóban a „milliós tolvajszarka”

Miskolc -  Előzetes letartóztatásban van már az a miskolci nő, aki a közelmúltban bűncselekmények elkövetéséből több mint 100 millió forintot zsákmányolt.

Miskolc -  Előzetes letartóztatásban van már az a miskolci nő, aki a közelmúltban bűncselekmények elkövetéséből több mint 100 millió forintot zsákmányolt. A 41 éves miskolci nővel szemben folytatott nyomozás során végzett adatgyűjtés eredményeként a tettes megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy sajóhídvégi családi házból közel 50 millió forint értékben tulajdonított készpénzt, illetve ékszereket. Egy másik esetben egy pénzintézettől jogosulatlanul vett fel más nevét felhasználva közel 50 millió forintot.

A nő legutóbb egy miskolci férfi tárcáját emelte el, amiben több mint két millió forint volt. A lopás körülményeit észlelte az Egri Rendőrkapitányság két szabadnapos rendőre, akik azonnal szolgálatba helyezték magukat, így eredményesen elfogták a tolvajt, és a sértett kára is megtérült.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 41 éves miskolci nővel szemben több rendbeli lopás és csalás miatt folytat eljárást. A hatóság előterjesztése alapján a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában