Helyi közélet

2012.04.23. 10:27

A hosszú hétvégére nyári meleg várható

Miskolc - A hét első felében még felhős, helyenként záporral, zivatarral tarkított időnk lesz, de csütörtöktől felmelegedés várható.

Miskolc - A hét első felében még felhős, helyenként záporral, zivatarral tarkított időnk lesz, de csütörtöktől felmelegedés várható.

Hétfőn napközben csökken, majd ismét erősen megnövekedhet a felhőzet, és elszórtan zápor, néhol zivatar is előfordulhat. A déli, délnyugati szél megélénkülhet. A hőmérséklet csúcsértéke 15 és 20 fok között alakulhat.

Kedden a megerősödő, olykor viharossá fokozódó Déli széllel már melegebb levegő áramlik hazánk térségébe. - írja a koponyeg.hu. Délelőtt csak elvétve, délutántól egyre többfelé várható zápor, zivatar, néhol jégeső. 21 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Szerdán délelőtt borongós, esős időre van kilátás, majd jelentősen csökken a felhőzet és kisüt a nap. Napközben a D-i szél megélénkül. Csütörtöktől erőteljes felmelegedés valószínű és - korábbi várakozásainknak megfelelően - a hosszú hétvégére nyárias idő alakulhat ki. Szombaton néhol 30 fokos kánikula sem kizárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában