Helyi közélet

2012.03.03. 21:16

Vonuljunk együtt a kolostorba!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az Észak-Magyarország is csatlakozik a szentléleki kolostorrom megmentéséért harcba szálló Csatárlánc akciójához.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az Észak-Magyarország is csatlakozik a szentléleki kolostorrom megmentéséért harcba szálló Csatárlánc akciójához.

A megye napilapja arra kéri 18 év fölötti olvasóit: ha az Észak Segítői csapattagjaként szeretnének részt venni a szentléleki kolostor feltárási, építési munkálataiban, jelentkezzenek az Észak csapatába!

Várjuk azokat a kőműveseket, akik vállalják, hogy felszerelésükkel együtt kivonulnak Szentlélekre, hogy önkéntes munkájukkal kivegyék részüket a falazásból. Várjuk azon 18 fölöttiek jelentkezését is, akik akár a régészeti feltárásból, akár a kőműves segédmunkából szívesen részt vállalnának. Tüntessék fel, melyikhez volna inkább kedvük, s mely időpontok alkalmasak (májustól augusztus végéig, s hogy csak a hétvégék vagy a hétköznapok is szóba jöhetnek, s hogy összesen hány napot vállalnak). A jelentkezők sátrazási lehetőségben is gondolkodjanak!

Az összesítés után mondenkinek visszajelzünk. (Ha lehet, többféle elérhetőséget is adjanak meg!) Jelentkezésüket a [email protected] címre küldjék el.

Önkéntes munkára (középiskolásoknak is) jelentkezni lehet a Csatárlánc szervezőjénél, Karlowits-Juhász Orchideánál is: 30/826-2069.

Bővebben a kolostormentő projektről: http://csatarlanc.com/oroksegunkert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában