Helyi közélet

2012.03.02. 09:59

„Hétvégi ház” akció volt Ózdon

Ózd - Újabb „hétvégi ház” akciót tartott az Ózdi Rendőrkapitányság, melynek során az úgynevezett présházas, pincés területeken és garázssorok környékén járőröztek a gyalogos és a gépkocsizó járőrök.

Ózd - Újabb „hétvégi ház” akciót tartott az Ózdi Rendőrkapitányság, melynek során az úgynevezett présházas, pincés területeken és garázssorok környékén járőröztek a gyalogos és a gépkocsizó járőrök.Az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén, a hétvégi házak, pincék, garázsok által lefedett területeken a lopások, betöréses lopások és egyéb jogsértések megelőzése érdekében összehangolt akció hajtottak végre a rendőrök a napokban - tájékoztatta portálunkat Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodájának munkatársa.

Az ellenőrzések célja a téli időszakban felügyelet nélkül hagyott külterületi, illetve zárt kerti területeken található hétvégi házak, présházak és pincék vonatkozásában elkövetett lopások, betöréses lopások felderítése, az elkövetők felkutatása, összességében pedig a prevenció. Emellett a járőrök a külterületeken kiemelt figyelmet fordítottak a falopások megelőzésére is.

Az akció során az ellenőrzött területeken lefolytatott rendőri intézkedések eredménye: 

  • Büntető feljelentés: 1
  • Szabálysértési feljelentés: 15
  •  Közlekedési szabálysértés: 9
  •  Igazoltatások száma: 78
  •  Helyszíni bírság: 12 fővel szemben 122.000,- Ft
  •  Közigazgatási eljárás: 1

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában