Helyi közélet

2012.02.20. 18:40

Küldjön hírt! - Füles már otthon van!

Miskolc - "<em>Füles már otthon van! Köszönet a Borsod Online szerkesztőinek, hogy bekerült az újságba a segítség kérés</em>" - írja Olvasónk.

Miskolc - "Füles már otthon van! Köszönet a Borsod Online szerkesztőinek, hogy bekerült az újságba a segítség kérés" - írja Olvasónk.

"Füles már otthon van! Köszönet a Borsod Online szerkesztőinek, hogy bekerült az újságba a segítség kérés, és azoknak a kedves embereknek, akik a hirdetés kapcsán telefonáltak a gazdiknak!

Annak köszönhetően, hogy a hírt, a képpel együtt megjelentették az újságban, Füles gazdáit felhívták, hogy a kutyus Perecesen van. Több napi kérdezősködés és nyomozás után, rátaláltak a kutyusra, és vasárnap délután haza is vitték.

A gazdi nagyon hálás Önöknek, amiért lehetőséget biztosítottak a kutyusnak, hogy hazataláljon! Szerettük volna, ha visszajelzést kapnak arról, hogy van eredménye a segítségüknek!"

Hálásan köszönjük! Füles, a Gazdik és Tímea.


2012. február 16-án veszett el Miskolc Észak-kiliáni részéről egy 10 hónapos keverék kan kutyus.

Neve: Füles, termete: kicsi, zsemle színű, középhosszú szőrű, mellkasán fehér folttal. Oltva, chip-elve van. Kérjük, aki látta, vagy tud róla valamit a következő telefon számon hívja a gazdit: 70/330-77-67.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában