Helyi közélet

2012.02.10. 12:41

Kiszökött az ózdi kórházból és meghalt

Ózd - Az ózdi Almási Balogh Pál kórház udvarán, holtan találták meg azt az idős férfit, aki hajnalban kiszökött a belgyógyászati osztályról.

Ózd - Az ózdi Almási Balogh Pál kórház udvarán, holtan találták meg azt az idős férfit, aki hajnalban kiszökött a belgyógyászati osztályról. A haláleset körülményeit még vizsgálják, ám szinte bizonyos, hogy nem kihűlés okozta a tragédiát. Dr. Eszenyi Géza, az ózdi kórház főigazgató-főorvosa érdeklődésünkre elmondta: a 89 éves férfi szívpanaszok miatt került be a kórházba. Péntek hajnalban zavart lett, többek között a lányát kereste. A nővér ellátta, majd öt percre átment egy másik kórterembe. Ezalatt a bácsi felöltözve kiszökött. Az osztály dolgozói és a biztonsági szolgálat is kereste a kórház területén, valamint a környező utcákban. Az egyik bokros részen találtak nyomokat. A kiérkező rendőrökkel közösen találták meg, holtan a földön fekve. dr. Eszenyi Géza szerint a férfi egyáltalán nem volt kihűlve, így vélhetően a szívbetegsége okozta a halálát. Ezt azonban majd pontosan a boncolás állapítja meg.

A tragédiával kapcsolatban az Almási Balogh Pál kórházat nem terheli felelősség.

ÉM – ME

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában