Helyi közélet

2012.01.04. 15:35

Buszmegállókat sem terveztek, így 1-es sem lesz?

Miskolc - <a href="http://www.boon.hu/kozlekedj-okosan-egyelore-marad-az-1-es-es-az-1a-s/1875653" target="_blank">"Marad az 1-es és az 1A-s"</a> című cikkünkre reagált Olvasónk: szerinte bizonyosan megszűnik majd mind a két jelzésű autóbusz.

Miskolc - "Marad az 1-es és az 1A-s" című cikkünkre reagált Olvasónk: szerinte bizonyosan megszűnik majd mind a két jelzésű autóbusz."Azzal a cikkel kapcsolatban szeretnék néhány gondolatot megosztani Önökkel, mely szerint azt írják; marad az 1-es és az 1/A-s járat is." - írja Olvasónk. "Ugyanis ennek a ténynek szerintem némileg ellentmond az, hogy a Diósgyőri városrésznél - a régi és jelenlegi villamosvégállomás - és attól feljebb Felső-Majláth felé valahogy kifelejtették a végleges buszmegállók helyeit kialakítani."

"Legalábbis a buszöblök ki nem alakítása erre utal. Ráadásul a Diósgyőri város rész és Felső-Majláth között már csak egy-egy sávban lehet haladni, így a biztonságos közlekedés miatt sem ártott volna ezt betervezni, ha valóban nem akarják megszüntetni a buszjáratokat. De ne legyen igaz, és maradjanak a járatok!" - zárja levelét Olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában