Helyi közélet

2011.12.17. 11:20

DKSK jegyek: vasárnap is átvehetők

Miskolc -  A DKSK-MISI NB I/A csoportos női kosárlabdacsapat december 18-án (vasárnap) a Ferencvárosi TC-t fogadja bajnoki mérkőzésen Miskolcon, a városi sportcsarnokban.

Miskolc -  A DKSK-MISI NB I/A csoportos női kosárlabdacsapat december 18-án (vasárnap) a Ferencvárosi TC-t fogadja bajnoki mérkőzésen Miskolcon, a városi sportcsarnokban. Kosárlabda. A 18.00 órakor kezdődő találkozóra 10 db 2 személyre szóló belépőjegyet sorsolt ki az Észak-Magyarország azon olvasóik között, akik helyesen válaszoltak a feltett kérdésre, és a szelvényt eljuttatták december 15. (csütörtök) 12.00 óráig az Észak szerkesztőségébe.

A nyertesek: Farkas Béla (Kistokaj), Jobbágy Emília (Miskolc); Lukács Attila Zsolt (Miskolc); Novák István (Hernádnémeti); Piplák Gáspár (Bükkszentkereszt); Radányi László (Miskolc), Soltész László (Miskolc); Szabó Attila (Alsózsolca), Szabó Józsefné (Miskolc); Szűcs Réka (Miskolc).

Azok a nyertesek, akik nem vették át nyereményüket pénteken, a megadott időpontban, vasárnap reggel 8 órától, a mérkőzés kezdetéig (18 óráig) megtehetik ezt Észak-Magyarország székházában, a portaszolgálaton (Miskolc, Zsolcai kapu 3.).

- ÉM -


Tíz belépőt sorsoltunk a DKSK – Ferencváros bajnoki mérkőzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában