Helyi közélet

2011.11.03. 10:53

Többszörösen körözött nőt fogtak el Borsodban

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének nyomozói elfogták azt a 26 éves borsodnádasdi nőt, aki ellen korábban 6 hatóság 7 élő körözést bocsátott ki.

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének nyomozói elfogták azt a 26 éves borsodnádasdi nőt, aki ellen korábban 6 hatóság 7 élő körözést bocsátott ki. Egy információ-ellenőrzést követően került elfogásra Borsodnádasdon a 26 éves nő, aki ellen négy rendőrkapitányság, egy területi rendőri szerv és egy bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot különböző bűncselekmények elkövetése miatt. Többek között hitelsértés, csalás, közokirat hamisítás, tartás elmulasztása bűncselekmények elkövetése miatt folynak ellene büntetőeljárások.

Az elfogott és előállított nővel szemben az Ózdi Rendőrkapitányság, Borsodnádasdi Rendőrőrse tartás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában