Helyi közélet

2011.11.08. 11:01

Terjed a szifilisz és a rüh?

Borsod-Abaúj-Zemplén - Több olvasónk jelezte: egyre többször hallanak szifiliszes, valamint rühes betegekről, akik a kórházak szakrendelésein jelentkeznek vagy fekszenek kórházi osztályokon.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Több olvasónk jelezte: egyre többször hallanak szifiliszes, valamint rühes betegekről, akik a kórházak szakrendelésein jelentkeznek vagy fekszenek kórházi osztályokon. Van, aki arról tud, hogy egy rühes kismamának a kisbabája is rühes lett, egy másik olvasónk pedig arról mesélt, hogy nem helyi problémáról van szó. Ő azt tapasztalta, hogy a fővárosi kórházakban is egyre nagyobb gond ezen betegségek terjedése és kezelése. A Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központban egyelőre annyit tudtunk meg, hogy a szóbeszédeknek van alapjuk, de az illetékes főorvosnak előbb engedélyt kell kérnie a nyilatkozathoz a kórház vezetésétől. Más kórházakban is érdeklődünk.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában