Helyi közélet

2011.11.29. 16:52

DVTK-FTC után: ötből négy szurkoló kapott elzárást

Miskolc - Mint az ismeretes, több futball szurkolót is előállítottak vasárnap a Diósgyőr - Ferencváros NB I-es labdarúgó mérkőzés kapcsán. Öt drukker ügyét kedden tárgyalta a Miskolc Városi Bíróság.

Miskolc - Mint az ismeretes, több futball szurkolót is előállítottak vasárnap a Diósgyőr - Ferencváros NB I-es labdarúgó mérkőzés kapcsán. Öt drukker ügyét kedden tárgyalta a Miskolc Városi Bíróság."Öt előállított szurkoló ügyét tárgyalta és hozott ítéletet gyorsított eljárás keretében a Miskolc Városi Bíróság." - nyilatkozta a Borsod Online-nak Szabó József, a Miskolc Városi bíróság szóvivője. "Négy drukkert rendzavarás és garázdaság vétsége miatt elzárásra ítélt a bíróság, míg egy személlyel szemben megszüntette a bíróság az ügyet."

Szabó Józseftől megtudtuk azt is, hogy a négy futball szurkolót 3-3, 8, illetve 12 nap elzárásra ítéltek, azonban az nem derült ki, hogy négyük közül ki, melyik csapat szurkolótáborát erősítette.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában