Helyi közélet

2011.11.16. 13:20

Az átadás határideje nem módosult

Miskolc - Picit csúszott a pályaépítés kezdete, de szerdán már komolyan látható nyomai voltak a munkának Diósgyőrben.

Miskolc - Picit csúszott a pályaépítés kezdete, de szerdán már komolyan látható nyomai voltak a munkának Diósgyőrben.

Mint arról korábban már beszámoltunk: a diósgyőri labdarúgó utánpótlást működtető Diósgyőri Városrész Testgyakorlók Köre sportegyesületnek a Magyar Labdarúgó Szövetséghez benyújtott fejlesztési tervét jóváhagyták, így a sportszervezet 305 millió forint összegű társasági adókedvezményt használhat fel két füves edzőpálya, valamint egy új műfüves edzőpálya megépítéséhez, továbbá a meglévő műfüves edzőpálya felújítására és a stadion lelátója alatti konditerem megépítéséhez.

December 14-ig kell elkészülnie

A DVTK sportegyesület pályázatot hirdetett a munka elvégzésére, amelynek győzteseként a Strabag építőipari céget hirdették ki. Erről a múlt hét elején adtunk hírt, akkor a szerződés megkötése még hátra volt a felek között, de mint azt Dudás Hunortól, a DVTK sportegyesület alelnökétől, a projekt gazdájától megtudtuk, azóta a papírmunkát már elvégezték, így a múlt héten pénteken átadták a területet a kivitelezőnek.

Dudás Hunor arra a kérdésünkre, hogy az előzetes tervekhez képest, a pár napos csúszás miatt (a pályázati kiírásban az szerepelt, hogy már a múlt héten hétfőn átadják a területet, de ebből végül csak péntek lett) módosították-e az átadás határidejét, nemmel felelt, és mintegy megerősítésként hozzátette: a szerződés szerint az idén december 14-ig el kell készülnie a beruházásnak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában