Helyi közélet

2011.10.11. 15:05

Már fűtenek Ózdon

Ózd - A hideg időjárásnak köszönhetően Ózdon néhány nappal a fűtési szezon megkezdése előtt elindította a szolgáltatást a Távhő Kft.

Ózd - A hideg időjárásnak köszönhetően Ózdon néhány nappal a fűtési szezon megkezdése előtt elindította a szolgáltatást a Távhő Kft. A radiátorokat a külső hőmérsékletnek megfelelően szabályozzák, ezért most még nem lehet forró fűtőtestekre számítani. Halász Sándor, ügyvezető ezzel kapcsolatban elmondta: az elmúlt hétvégén még csak azokban a háztömbökben lehetett meleget érezni, amelyekkel a cég ilyen szerződésben áll, hétfőn viszont folyamatosan az összes ózdi távfűtéses lakásban kellemesebbé vált az emberek hőérzete. Az Ózdi Távhő Kft. a nyári időszakban elvégezte a szokásos karbantartását. A hőerőműben is kicserélték azt a villamos vezérlő szekrényt, amely idén leégett, ezért egy fél napig nem volt fűtés a városban. Halász Sándor hozzátette: most már nem relé, hanem plc vezérlésű a szekrény, ebből a szempontból nyugodtan vágnak neki a téli hónapoknak. Az ügyvezető elmondta továbbá, hogy az október 15-i dátum előtt már csak azokban a házakban állítják le a szolgáltatást, ahol ezt a közös képviselő kéri, egyéni kívánságokat ebből a szempontból nem tudnak figyelembe venni. A távfűtés az észak-borsodi városban 5500 háztartást érint.

ÉM – ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában