Helyi közélet

2011.09.09. 17:59

Táskás futók a Népkertben

Miskolc - Játékos iskolakezdési akcióra hívta a diákokat pénteken a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület. A diákok iskolatáskával a hátukon tették meg a Népkertben kijelölt pályát. 

Miskolc - Játékos iskolakezdési akcióra hívta a diákokat pénteken a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület. A diákok iskolatáskával a hátukon tették meg a Népkertben kijelölt pályát. A hagyományteremtő versennyel az egyesület az egészséges életmódra is szerette volna felhívni a figyelmet. A győztesek nem maguknak, hanem iskolájuknak nyertek olyan díjakat, amelyek közösségi élményt szereznek a diáktársaknak, de közben megismerik a város értékeit is.

A nyeremények között szerepelt: belépő a Miskolci Állatkertbe, a Sziráczki István emlékére megrendezett salakmotor versenyre, a Miskolci Jegesmedvék egyik mérkőzésére, szerkesztőségi látogatás az Észak-Magyarország napilapnál, valamint a Miskolc Televíziónál.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában