Helyi közélet

2011.09.02. 20:55

Húsliszt izzott Szikszón

Szikszó - 200-300 tonna állati eredetű húsliszt izzik Szikszón egy vasbeton szerkezetű raktárépületben. Az első riasztás este 7 óra előtt 10 perckor érkezett a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz, tudtuk meg Rinyu Zsuzsanna szóvivőtől. 

Szikszó - 200-300 tonna állati eredetű húsliszt izzik Szikszón egy vasbeton szerkezetű raktárépületben. Az első riasztás este 7 óra előtt 10 perckor érkezett a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz, tudtuk meg Rinyu Zsuzsanna szóvivőtől.  A tűzoltók nagy erővel vonultak a helyszínre Encsről, Kazincbarcikáról és Miskolcról összesen 6 kocsival. Miskolcról a vegyi konténert és a báziskonténert is a tűzeset helyszínére vezényelték, csakúgy mint az igazgatóság veszélyhelyzet-elhárítási csoportját. 

A riasztás 3-as, kiemelt fokozatú. Az épen maradt húslisztet munkagépekkel szállítják el a raktárépületből, az izzásban lévőt szétterítik és folyamatos locsolással próbálják meg hűteni. A tűz okát több vizsgálat után tudják majd felderíteni a szakemberek. Személyi sérülés nem történt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában