Helyi közélet

2011.08.19. 07:01

Időjárás: Igazi strandidő várható

Miskolc - Anticiklon alakítja időjárásunkat, napos, száraz időre készülhetünk. Pénteken estefelé egy gyenge száraz hidegfront érint minket, de ez jelentős változást nem okoz - <strong>Bujdosó Bence, amatőr meteorológusunk előrejelzése.</strong>

Miskolc - Anticiklon alakítja időjárásunkat, napos, száraz időre készülhetünk. Pénteken estefelé egy gyenge száraz hidegfront érint minket, de ez jelentős változást nem okoz - Bujdosó Bence, amatőr meteorológusunk előrejelzése.

Pénteken eleinte derült, napos időre számíthatunk, majd estefelé időnként erősen megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a déli, délnyugati szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 16 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 fok körül alakul.

Szombaton időnként erősen megnövekszik a felhőzet, de sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Általában mérsékelt lesz az északias irányú szél, de időnként élénk széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 18 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 fok körül alakul.

A következő napok időjárása (vasárnaptól csütörtökig):

Sok napsütésre van kilátás, szinte felhő sem lesz az égen. Csapadék természetesen nem lesz. A hőmérséklet fokozatosan emelkedik, a jövő hét közepére hőség köszönt be.

- Bujdosó Bence -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában