Helyi közélet

2011.08.03. 18:38

Avas Kilátó: "Dia itt szaladgált melltartóban"

Miskolc - Az Avas Kilátó olyan, amilyen - mostanában leginkább arról írtunk, hogy romos - de tagadhatatlanul Miskolc egyik jelképe. És bizony aki a kilátóra felmászik, sajnos nem nagyon tudja kihagyni azt, hogy ne üzenjen. Tollal, filccel, festékkel.

Miskolc - Az Avas Kilátó olyan, amilyen - mostanában leginkább arról írtunk, hogy romos - de tagadhatatlanul Miskolc egyik jelképe. És bizony aki a kilátóra felmászik, sajnos nem nagyon tudja kihagyni azt, hogy ne üzenjen. Tollal, filccel, festékkel. "Mielőtt megszólalsz, gondold meg értékesebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele!" - közli az Avas Kilátó teraszának egyik falára firkantott okosság. Vagy: "itt volt A VC kocsonyázni". A leggyakoribbak: "Szeretlek Juli", Pirinek üzeni Ákos, hogy szereti. Ebből a jóból, a szeretésből többek között jut Dávidkának, Fancsinak, és Zsoltinak is. Szilwi, Ewelin, meg Dia azt tudatják, hogy tavaly november közepén "Dia itt szaladgált melltartóban..". Sőt: "egy pali itt vót" - teszi hozzá valamelyik hölgyemény. Ám van, aki csak közli, hogy "itt voltunk". Tollal, filccel, vagy valamilyen festékkel.

Kilátó tájékoztatója

Van, aki arról tájékoztatja a kilátó látogatóit, hogy "örökre vége ennek a kapcsinak mostantól". De van Spongya Bob rajz, meg egy másik "szivacs" látogató, akinek az alkohol az élete. Szerencsére megtudhatjuk, hogy vannak még Borsodban településüket szerető népek. Lásd még: "Sajólád 4ever". Meg hogy mi legyen az Emósokkal... Nem részleteznénk a tippet, nem ajánlgatunk. Mert, ha holnap lefestenék az egészet, holnapután megint össze lenne firkálva. Avas; nem csak a kilátó...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában