Helyi közélet

2011.07.20. 10:18

Bodrogzugban tarolt a vihar

Györgytarló - A hétfőről keddre virradó éjszaka a Bodrogzugban tarolt leginkább a jégeső és a vihar.

Györgytarló - A hétfőről keddre virradó éjszaka a Bodrogzugban tarolt leginkább a jégeső és a vihar.A hétfőn este érkező eső a megye legnagyobb részén nem okozott különösebb károkat. Györgytarló környékén viszont nem mondható el ugyanez, hiszen a jégesővel, orkánerejű széllel jött vihar egy sávban nagy pusztítást végzett.

Hunyadi Tibor, Kenézlő polgármestere mondta el lapunknak, hogy a györgytarlói elágazástól Sárospatak felé a Rózsás tanyáig több helyen megfektette a napraforgót és a kukoricást a vihar.

Oláh István, Györgytarló polgármestere arról számolt be, hogy a faluban nem végzett nagy pusztítást az eső. Jég is volt, de inkább csak apró szemű. A falu mellett lévő hatalmas gyümölcsösökben – ahol almát és körtét termesztenek – nagy szemű jég esett és helyenként tetemes pusztítást végzett.

A pontos károkról nem tudtak beszámolni, hiszen kedden nap közben folyt a terület bejárása és annak a felmérése, a hétfő éjszakai vihar milyen pusztítást végzett.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában