Helyi közélet

2010.10.07. 12:46

Halálos közlekedési baleset Alsózsolcán

<p>miskolc, alsózsolca - Halálos közlekedési baleset történt Alsózsolca belterületén, szerdán a délutáni órákban.</p>

A rendelkezésre álló elsődleges információk szerint délután 17.00 óra körüli időben Alsózsolca, belterületén egy helyi 52 éves nő a Görgey A. u. irányából a Kossuth L. u. irányába közlekedett személygépkocsijával. Feltehetően nem az út vonalvezetésének, és az időjárási viszonyoknak megfelelően vezetett, melynek során a balra ívelésű útkanyarulatból kihaladva járműve jobb oldali kerekeivel az úttestről annak jobb szélén lehaladt. Ennek következtében elütötte az út jobb szélén neki háttal álló, babakocsit fogó 24 éves fiatalasszonyt. A fiatal nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a mentősök hosszas erőfeszítése ellenére a helyszínen elhalálozott. A babakocsiban lévő 6 hónapos kicsi lány, könnyebben sérült, a kórházban megfigyelésre benntartották.

A szemle idejére az útszakasz 17:30-tól 19:15-ig lezárásra került, a járműforgalom rendőri irányítás mellett terelőúton haladt. A baleset körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértő bevonásával vizsgálja - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában