Helyi közélet

2010.09.03. 20:05

Zöld nyíl: forgalmi változás a Tiszai pályaudvarnál

<p>Miskolc - Szeptember 6-a és előreláthatólag október 20-a között villamospálya-karbantartási munkákat végez az MVK Zrt. a Kandó Kálmán tér területén, azaz a Tiszai pályaudvarnál.</p>

A munkavégzés a közúti forgalom által igénybe vehető villamospálya-burkolat megbontásával jár, így a téren ez idő alatt ideiglenes forgalomszabályozás lép életbe.

A munkavégzés I. ütemében (várhatóan szeptember végéig) a Szinva hídon, a Baross Gábor utca Kandó Kálmán térre haladó sávjának körülbelül 20 méteres szakaszán váltakozó irányú közúti forgalom lép életbe. A forgalmi rend, a térről kihaladó járműveket részesíti előnyben, a körforgalom elsőbbség-szabályozási rendje nem változik.

A II. ütemben, a végállomási be-, illetve kihaladó vágányokat elzárjuk a közúti forgalom elől, ennek megfelelően, a téren a körforgalom – mint elsőbbségi rend is – megszűnik.

ÉM


Zöld nyíl: nem volt szó korábbi befejezésről

eszak | 2010.09.01 15:37
Miskolc - Általában elégedett a Zöld Nyíl Villamosprojekt munkálataival Angyal Zoltán Agora-levelezőnk. Egy dolog azonban nagyon nem tetszik neki: szerinte óriási hiba volt közlekedésszervezési szempontból, hogy az iskolakezdés napjára a három belvárosi átjáró közül egyet sem tudtak befejezni teljesen.

Zöld nyíl: részekre osztva

eszak | 2010.09.01 13:31
Miskolc - Sikertelenül zárult a Zöld nyíl projekt kommunikációs tendere nyáron, lehet, nem írnak ki újat.

Zöld nyíl: Olvasóink kérdezték - az MVK Zrt. válaszolt

eszak | 2010.08.31 15:17
Miskolc - A Tiszai pályaudvar környékével mi a helyzet? Hagyományos vagy távirányítású váltók lesznek? Megújul-e a remíz? Milyenek lesznek az új peronok?

Zöld nyíl: a tervek szerint halad

eszak | 2010.08.31 08:27
Miskolc - Bár a régi villamosokkal, de legkésőbb november elején indulhat a villamosforgalom az új síneken.

Villanyrendőr: megáll(t) az idő

boon | 2010.08.30 16:40
Miskolc - Nem működik a miskolci belvárosban található úgynevezett "Falióra" - hívta fel figyelmünket a tényre Olvasónk. Tényleg nem...

Ezek is érdekelhetik