Helyi közélet

2010.09.16. 07:28

Mezőcsát polgármesterjelöltjei

<p>Mezőcsát - Dr. Domján László, Halász Károly és Csorba György bemutatkozása.</p>

Dr. Domján László, független

„Köszönöm, hogy ajánlószelvényeikkel támogattak, így 1136 érvényes ajánlással független polgármesterjelöltként nyilvántartásba vettek. Az elmúlt négy évben az Önök segítségével, több mint másfél milliárd forint fejlesztési forrás bevonásával évtizedes elmaradásokat sikerült szeretett városunkban bepótolnunk, közben épült-szépült a főtér, javult a közbiztonság és a nem kötelező önkormányzati feladatok színvonalát is fenntartottuk. Az előttünk álló feladatok, mint az úthálózat és a tömegközlekedési helyzet javítása, az idősek nappali ellátásának biztosítása, az önálló tűzőrség kialakítása, elkötelezettséget, tapasztalatot és szakértelmet igényelnek. Számítok Önökre, mert Önök is számíthatnak rám, hajrá Magyarország, hajrá Mezőcsát!”


Halász Károly, független

„Megválasztásom esetén kiemelt figyelmet kívánok fordítani a város gazdálkodásának hatékonyabbá tételére. A legnagyobb kihívásnak a segélyezési, megélhetési problémák megoldását tartom. Ezen problémák enyhítése érdekében a város gazdasági szereplőivel összefogva szeretném megvalósítani a munkahelyteremtő elképzeléseimet. A városlakók komfortérzetének javítására olyan intézkedéseket fogok kezdeményezni, amelyek alapul szolgálnak a rend, fegyelem, biztonság megteremtéséhez. Mindezek mellett nyitott közélet, demokratikus szellemiség biztosításával, valamint a történelmi egyházak, civil-társadalmi szervezetek segítségét is igénybe véve szeretnék olyan légkört teremteni, amelyben az emberek jól érzik magukat.”


Csorba György, független

„Az önkormányzat képes arra, hogy ne csak a központi büdzséből kapott pénzt ossza szét, hanem munkahelyek létrehozásában is szerepet vállaljon. Nagyon fontos a háztáji gazdaságok újraindítása és bevonása a foglalkoztatásba. Radikális változást Mezőcsátnak, valódi rendszerváltást. A munka világához való visszatalálást kell támogatni és nem segélyt osztogatni. Fontos a közbiztonság erősítése, közterületeken az italozás, szemetelés, rongálás megszüntetése. Közterületi felügyelet visszaállítása. Az elkezdett egészségügyi központ fejlesztését folytatni kell. Nyugdíjasaink betegszállítását meg kell oldani. Fiataljaink önszerveződő csoportjainak segítése, játszóterek létesítése, KRESZ park felújítása.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában