Helyi közélet

2010.08.13. 17:51

Állnak a vonatok a miskolci vonalon

<p>Miskolc, Rákos - Egyelőre nem tudták elvontatni a szakemberek azt a személyvonatot, amelynek eltört az áramszedője Rákos állomásnál. A vonatok így a miskolci vonalon most nem tudnak közlekedni.</p>

Ahogy a Független Hírügynökség már beszámolt róla pénteken kora délután a Rákos állomásra érkező személyvonat áramszedője eltört. A Flirt vonatot technikai okok miatt egyelőre nem lehet elvontatni. A Flirt szakszerviz és a MbÁV szakemberei már próbálják kiküszöbölni a hibát, egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy mikor oldják meg a gondot és mikor tudják elvontatni a szerelvényt.

Jelenleg tehát a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon nem tudnak közlekedni a szerelvények, a vonat ugyanis elzárja a Hatvan felé az onnan érkező szerelvények útját. Az InterCity vonatok a Keleti pályaudvarról az Újszász Hatvan vonalra, kerülő úton közlekednek jelentős késéssel. Az úgynevezett kör-InterCity vonatokat hely és pótjegy nélkül lehet igénybe venni. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatok átlag 30-40 perc késéssel közlekednek.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában