Helyi közélet

2010.07.25. 09:35

Vasrúddal "fizettek" az albérlők Érpatakon

<p>Érpatak - Öten támadtak egy házaspárra otthonukban, mert ki akarták tenni nem fizető albérlőiket Érpatakon.</p>

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértés, személyi szabadság megsértése és önbíráskodás miatt indított eljárást a rendőrség egy 28 és egy 20 éves férfi, valamint egy 31 és egy 40 éves nő és egy 15 éves lány ellen, mert vasrúddal, seprűnyéllel felfegyverkezve rátörtek egy fiatal házaspárra, akiket ököllel bántalmaztak és fenyegettek, valamint többször megakadályozták, hogy kimeneküljenek a lakásból.

A támadás oka az volt, hogy a házaspár ki akarta költöztetni a háza melléképületében lakó, de sem rezsit, sem a lakbért nem fizető férfit és élettársát. A támadók életveszélyes fenyegetésekkel nyomatékosítva negyvenezer forintot is követeltek, mert állítólag korábban kifestették a melléképületet. A bántalmazott férfi és felesége könnyű sérüléseket szenvedtek, a rendőrség indítványozta az ügyészség felé, hogy kezdeményezze a támadók előzetes letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában