Helyi közélet

2010.04.16. 17:24

Választás 2010 | A második fordulóban fordítani szeretnék – mondta Ficsor Ádám szocialista képviselő jelölt

<p>Szerencs - Nem tartja lehetetlen vállalkozásnak Ficsor Ádám szocialista képviselő jelölt, hogy szerencsi választókerületében elnyerje a szavazók többségének bizalmát – erről pénteki sajtótájékoztatóján beszélt Szerencsen.</p>

A volt titokminiszter szerint az első forduló a pártokról szólt. Eldőlt, hogy leváltották az MSZP kormányt és utánuk most a Fidesz kerül kormánypozícióba. A második fordulónak ezért immár a versenyben maradt jelöltek alkalmasságáról dönteni. Ki az, aki a térséget a legjobb szakmai felkészültséggel és kapcsolatrendszerrel felvértezve tudja képviselni a parlamentben, akár ellenzéki képviselőként is.

Jelölt társait ezért nyilvános vitára hívja ki a jövő héten, hogy a programok és személyek alkalmasságáról nyerjenek még pontosabb képet a választó polgárok. A Zemplénnek és Szerencs térségének hatékony és eredményes képviseletre és nem szavazógépre van szüksége – fogalmazott. Megköszönte a már rá szavazott emberek bizalmát. Rámutatott, hogy személyére többen adták le voksukat, mint pártjára. Ezt kéri a második fordulóban a választók támogatását. Azokét is, akik az első fordulóban otthon maradtak. Véleménye szerint ő rendelkezik mindazokkal a kvalitásokkal kapcsolatrendszerrel, kormányzati tapasztalattal és konkrét térségi programmal, amire szüksége van. Mint ahogy a szocialista kormány nem sújtotta a fideszes Zemplént vagy Debrecent, miért diszkriminálná a Fidesz a térséget, ha ő ellenzékiként kerülne be parlamentbe - kérdezte.

ÉM-PT


Választás 2010 | Ficsor Ádám: a fideszes szavazógépek már a parlamentben vannak, most képviselőt kell választani

fuggetlen | 2010.04.16 16:06

Szerencs - Az már eldőlt, hogy a Fidesz alakít kormányt, a választások második fordulójában azonban az embereknek arról kell dönteniük, hogy kik képviseljék őket a parlamentben - mondta Ficsor Ádám egykori titkosszolgálatokat felügyelő miniszter, szocialista országgyűlési képviselőjelölt szerencsi sajtótájékoztatóján pénteken.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában