Helyi közélet

2010.04.23. 10:35

Tapolca: új sétány, új park

<p>Miskolc - BMX-, dodgem- mini golf pálya is lesz a májusban megnyíló Miskolctapolcai Szabadidőparkban.</p>

A volt gyermekstrand területén már megkezdődtek a munkálatok, ha az időjárás engedi, akkor a nyári szezon kezdetére át is adhatják parkot. A látványterveken jól látszik, hogy az idelátogatókat több kikapcsolódási lehetőség is várja majd a nyári szünetben, egészen késő őszig. Lesz itt lábtenisz pálya, kosárbada pálya, homokos futball, röplabda, ugráló légvár, büfé. A tervek közt szerepel, hogy nyári táboroknak is helyet adna a szabadidőközpont. Erről Varga György, a Miskolctapolca Fejlesztési Kft. ügyvezető igazgatója beszélt a csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Képek 3D-ben

Mint arról korábban hírt adtunk: a közgyűlés 25 millió forintot különített el a költségvetésből a park megépítésére. Ez átmeneti hasznosítás – mondta korábban lapunknak az ügyvezető –, de nyáron sporotolási, szórakozási lehetőséget biztosít a tapolcaiaknak és az ideérkezőknek.

Elmondta azt is, hogy park mellett egy új sétányt is nyitnak, aminek a segítségével az ingyenes parkolóból könnyen megközelíthető lesz a szabadidőközpont. Ezen a sétányon plusz látványosság is várja majd a kirándulókat, hiszen a Gábor Áron Művészeti Szakközépiskola diákjai 3D-s képeket festenek majd az útra – tette hozzá.

 


Kapcsolódó cikk:

Strand 2 milliárdból Miskolctapolcára
Miskolc - Mikor lesz strand? Ez a mondat hangzik el a legtöbbször egy-egy miskolctapolcai lakossági fórumon.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában