Helyi közélet

2010.04.30. 15:47

Miért nem vettek részt a fideszesek a polgármesteri találkán?

<p>Miskolc - A péntek délelőtti, meg nem valósult polgármester –megválasztott egyéni országgyűlési képviselők találkozó után a Fidesz-KDNP miskolci országgyűlési képviselői sajtóközleményt juttattak el szerkesztőségünkbe...</p>

„A Fidesz-KDNP miskolci országgyűlési képviselői tájékoztatják a közvéleményt, hogy a Káli Sándor polgármester által április 30-ára szervezett találkozón a következők miatt nem tudtak megjelenni: a Polgármester Úr nem megfelelően készítette elő a találkozót, mert nem egyeztetett a négy képviselő közül egyikkel sem, csupán egy meghívót küldött, azt is szokatlanul későn. Erre a meghívóra Csöbör Katalin és Sebestyén László küldött írásbeli választ, mely szerint az adott időpont nem felel meg a négy miskolci egyéni országgyűlési képviselőnek egyéb elfoglaltságuk miatt.
A Fidesz-KDNP miskolci országgyűlési képviselői felhívják Káli Sándor polgármester figyelmét arra, hogy egy ilyen találkozó megszervezésének nem ez a rendje. Nehéz elhessegetni a gyanút, hogy Káli Sándor – saját politikai céljait szem előtt tartva – csupán egy PR-akcióhoz akart felhasználni bennünket. Különösen érthetetlen, hogy egy meg nem szervezett, le nem egyeztetett találkozóra mi célból hívta el a sajtó képviselőit a polgármester.”


Üresen maradt székek a polgármesteri fogadóban

eszak | 2010.04.30 11:52
Miskolc - Hiába hívta meg, s hiába várta Csöbör Katalint, dr. Nagy Kálmánt, Sebestyén Lászlót és Zsiga Marcellt Miskolc polgármestere, Káli Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában