Helyi közélet

2010.04.09. 18:37

Kelet Szépei Szépségverseny a görög tengerparton

<p>Debrecen, Kazincbarcika, Miskocl, Nyíregyháza, Paralia - A Kelet Szépei 2010 versenyt Görgországban rendezzük meg június 21-30. között– közölte szerkesztőségünkkel Hasulyó János főszervező.</p>

Három megyéből – Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar – jelentkezhetnek a 17-25 év közötti lányok április 30-ig.

Az előválogató Kazincbarcikán az Akropolis Discóban lesz május 8-án egy retro görög parti keretében. Itt nem a hagyományos módon történik a zsűrizés, hanem egy fergeteges buli hevében választják majd ki a 10 döntőbe jutó résztvevőt. A továbbjutásban természetesen sokat számít a szépség mellett a képesség, az intelligencia is, hiszen ez fontos a tévés produkció miatt– jelentette ki Hasulyó János.

A görögországi döntőbe jutottak a tengerparti Paraliában versengenek egy tévéprodukcióban, amelyet a kazincbarcikai Diák Tévé is felvesz. Az exkluzív paralai Hotel Orfeusban szállásolják el a lányokat, a Gold Discoban pedig esténként bulizás várja őket. A programokban lesznek kirándulások (Olympos, Meteora, Kalózhajó, Skiathos), valamint buzukiestek is.

A részletekről érdeklődni lehet a 06/20-590-9288-as informácisós telefonszámon és a www.diaktv.hu. -n

BGy

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában