Helyi közélet

2010.04.26. 18:29

Hatosztályos képzés indul Encsen

<p>Encs - Rendkívüli felvételi eljárás keretén belül lehet jelentkezni Encsen hatosztályos képzésre.</p>

A Váci Mihály Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium a rendkívüli felvételi eljárás keretén belül felvételit hirdet a 2010/2011-es tanév szeptemberében induló hatosztályos gimnáziumi képzésére. A jelentkezés időpontja: 2010. május 3-tól 14-ig. A jelentkezés módja: jelentkezési lap kitöltése (az iskola titkárságán igényelhető). A felvételi bírálat alapja: a jelentkező tanuló 5. év végi és 6. félévi tanulmányi eredménye.

A felvételt nyert tanulók az intézmény Pedagógiai Programja alapján érettségit adó gimnáziumi képzésben vesznek részt. A 8. évfolyam befejezését követően – újabb felvételi eljárás nélkül – folytathatják tanulmányaikat bármelyik tagozaton, preferáltan a nyelvi előkészítő évfolyamon. Az érdeklődő tanulók és szülők számára az iskola aulájában május 6-án (csütörtökön) délután 5 órakor szülői értekezletet tartanak az intézmény vezetői. Érdeklődni lehet a 46/587-204-es vezetékes vagy a 06-70/943-24-57-es mobilszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában