Helyi közélet

2010.03.17. 12:38

Török hekkerek törték fel a satoraljaujhely.hu-t?

<p>Sátoraljaújhely, Miskolc - Kedden este 8 óra körül terjedt el a Twitteren, hogy török hekkerek feltörték Sátoraljaújhely város honlapját. A rendőrséghez eddig nem érkezett bejelentés az üggyel kapcsolatban.</p>

„Nem hallottam róla... Nemrég néztem meg és működik a satoraljaujhely.hu!” - mondta röviden érdeklődésünkre Stumpf Imréné, Sátoraljaújhely sajtóreferense, aki a polgármesteri hivatal rendszergazdájához (vagy ha úgy tetszik; informatikai szakreferenséhez), Dankó Jánoshoz irányított minket.

Dankó Jánost több alkalommal is hívtuk telefonon, ám eddig nem sikerült vele beszélnünk. Szerencsével jártunk viszont a B.-A.-Z. megyei Rfk Kommunikációs Irodájánál.

„Szerda délig a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra nem érkezett bejelentés az ön által említett hekkeléses üggyel kapcsolatban.” - tudtuk meg Dobi Tamástól, a B.-A.-Z. megyei Rfk Kommunikációs Irodájának munkatársától.

(JLI)

A Twitterről
A Twitter ismeretségi hálózat és mikroblog-szolgáltatás, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy rövid bejegyzéseket vagy egymásnak szánt üzeneteket írjanak (formázatlan szövegként, maximum 140 karakter hosszúságban) SMS-ben, a Twitter honlapján, azonnali üzenetküldő alkalmazásokon, egyéb, a Twitter API-t használó programokon (például Tritterrific) vagy webes szolgáltatásokon (például Netvibes) keresztül. - írja a Twitteről a wikipedia.

 

 

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában