Helyi közélet

2010.01.27. 18:13

Országgyűlési Választás 2010 | "Olcsó játék a nyugdíjasokkal"

<p>Miskolc – A miskolci szocialista képviselők gyakorlatilag nem vettek részt a parlament munkájában, önálló indítványaik és felszólalásaik száma meg sem közelíti az egy parlamenti képviselőre jutó átlagot – hangzott el a KDNP szerdai miskolci sajtótájékoztatóján, amelyet dr. Nagy Kálmán, a KDNP miskolci országgyűlési képviselője, és Molnár Péter, a párt városi szervezetének elnöke, a városi közgyűlés frakcióvezetője tartott.</p>

Szóltak arról, hogy az MSZP nagy ígérete volt 2002-ben a 13. havi nyugdíj, amelyet 4 évvel később vezettek be, 2008 decemberében megnyirbáltak, 2009 márciusában felfüggesztettek, júniustól pedig végleg meg is szüntettek. Ehhez képest most a választás eszközéül használják fel a nyugdíjasokat. A KDNP e játékba nem kíván belemenni: de van a jövőre vonatkozó ezzel kapcsolatos reformprogramjuk,amely elolvasható a www.barankovics.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában